Pagina 6

Al onze hoofdgerechten zijn geschikt in stenen ovenschotels met bijbehorende saus en dienen enkel nog afgedekt met aluminiumfolie, gedurende 20 min opgewarmd in een voorverwarmde oven op 180°C
Al onze hoofdgerechten zijn vergezeld van bijpassende groenten en fruit (witloof en spekboontjes, appeltje met veenbessensaus)
Al onze hoofdgerechten krijgen ook kroketten of puree mee


BestelcodeNaamPrijsHoeveelheidTotale prijsActie
VI1
Delicatesse uit de Noordzee
Gepocheerde tongfilet, kabeljauw, zalm en scampi in een garnaalsausje
23,50 portie
€23,50
VI2
Scampi bisque gegratineerd
6 gepelde reuzescampi’s gegrild, geserveerd op een groentekrans en overgoten met een kreeftensausje
19,50 portie
€19,50
VI3
Gegrilde zalmfilet op vel
Stevige portie zalm op vel, gekruid en gegrild vergezeld van een gratinschoteltje en een groentenpuree en een heerlijke saus (garnaal of kreeften).
22,50 portie
€22,50

BestelcodeNaamPrijsHoeveelheidTotale prijsActie
ME1
Menu 1
Voorgerecht: Zeevruchtencocktail Hoofdgerecht: Wildstoofpotje van everzwijn en ree Hapjes: ovenklaar worstenbroodje - knapperige minipiza - videé gevuld met kaassouflé Videé gevulds met garnaal - videé gevuld met kipvulling
26,50 persoon
€26,50
ME2
Menu 2
Voorgerecht: Oostends vispannetje Hoofdgerecht: Chateaubriand van rundsvlees Hapjes: ovenklaar worstenbroodje - knapperige minipiza - videé gevuld met kaassouflé Videé gevulds met garnaal - videé gevuld met kipvulling
28,50 persoon
€28,50
ME3
Menu 3
Voorgerecht: Normandisch tongrolletje in garnaalsaus Hoofdgerecht: Gegrilde zalmfilet op vel Hapjes: ovenklaar worstenbroodje - knapperige minipiza - videé gevuld met kaassouflé Videé gevulds met garnaal - videé gevuld met kipvulling
32,50 persoon
€32,50
ME4
Menu 4
Voorgerecht:  Deense gerookte visschotel Hoofdgerecht: Delicatesse uit de Noordzee Hapjes: ovenklaar worstenbroodje - knapperige minipiza - videé gevuld met kaassouflé Videé gevulds met garnaal - videé gevuld met kipvulling
32,50 persoon
€32,50
Deel onze pagina
  •  
  •  
  •  
  •  
  •