Pagina 5
Al onze hoofdgerechten zijn geschikt in aluminium ovenschotels met bijbehorende saus en dienen enkel nog afgedekt met aluminiumfolie, gedurende 20 min opgewarmd in een voorverwarmde oven op 180°C
Al onze hoofdgerechten zijn vergezeld van bijpassende groenten en fruit (witloof en worteltjes, groenten puree, appeltje met veenbessensaus)
Al onze hoofdgerechten krijgen ook kroketten of puree mee
Bestelcode | Naam | Prijs | Hoeveelheid | Totale prijs | Actie |
---|---|---|---|---|---|
VL1 |
Konijnenbillen op grootmoeders wijze 2 billen in een lekkere bruine zoete saus |
€15,00 portie |
|
€15,00 |
|
VL2 |
Chateaubriand van rundsvlees Lekkere wit-blauwe steak gegrild en afgedekt met een lekkere vleesjus |
€17,50 portie |
|
€17,50 |
|
VL3 |
Varkenshaasje met boschampignons Lekkere wit-blauwe steak gegrild en afgedekt met een lekkere vleesjus |
€17,50 portie |
|
€17,50 |
|
VL4 |
Lamskroontje in graanmosterdsaus Rosé gebakken lamscotteletjes in een lichte vleesjus met graanmosterd |
€22,50 portie |
|
€22,50 |
Bestelcode | Naam | Prijs | Hoeveelheid | Totale prijs | Actie |
---|---|---|---|---|---|
WI1 |
Hertekalf filet grand veneur Fijn stukje hertekalffilet rosé gebakken overgoten met een wildsausje |
€27,50 portie |
|
€27,50 |
|
WI2 |
Fazant fine champagne Fazantfilet sappig gebakken in een fijne champagne saus met champignons |
€23,50 portie |
|
€23,50 |
|
WI3 |
Heerlijk mals wildstoofpotje van everzwijn en ree Gemarineerd en gestoofd wild vlees met een heerlijke saus van champignons en spekjes |
€16,50 portie |
|
€16,50 |