Pagina 5

Al onze hoofdgerechten zijn geschikt in aluminium ovenschotels met bijbehorende saus en dienen enkel nog afgedekt met aluminiumfolie, gedurende 20 min opgewarmd in een voorverwarmde oven op 180°C
Al onze hoofdgerechten zijn vergezeld van bijpassende groenten en fruit (witloof en worteltjes, groenten puree, appeltje met veenbessensaus)
Al onze hoofdgerechten krijgen ook kroketten of puree mee


BestelcodeNaamPrijsHoeveelheidTotale prijsActie
VL1
Konijnenbillen op grootmoeders wijze
2 billen in een lekkere bruine zoete saus
15,00 portie
€15,00
VL2
Chateaubriand van rundsvlees
Lekkere wit-blauwe steak gegrild en afgedekt met een lekkere vleesjus
17,50 portie
€17,50
VL3
Varkenshaasje met boschampignons
Lekkere wit-blauwe steak gegrild en afgedekt met een lekkere vleesjus
17,50 portie
€17,50
VL4
Lamskroontje in graanmosterdsaus
Rosé gebakken lamscotteletjes in een lichte vleesjus met graanmosterd
22,50 portie
€22,50

BestelcodeNaamPrijsHoeveelheidTotale prijsActie
WI1
Hertekalf filet grand veneur
Fijn stukje hertekalffilet rosé gebakken overgoten met een wildsausje
27,50 portie
€27,50
WI2
Fazant fine champagne
Fazantfilet sappig gebakken in een fijne champagne saus met champignons
23,50 portie
€23,50
WI3
Heerlijk mals wildstoofpotje van everzwijn en ree
Gemarineerd en gestoofd wild vlees met een heerlijke saus van champignons en spekjes
16,50 portie
€16,50
Deel onze pagina
  •  
  •  
  •  
  •  
  •